Speaker of kunstwerk?

De dag van vandaag staat ons huis vol met slimme toestellen. Maar meer en meer willen we al die technologie wat verbergen in ons interieur. Zo hadden we vorige week nog een supercoole TV die er helemaal niet uitziet als een tv, maar eerder als een simpel kader aan de muur.  Het Deense merk Bang & Olufsen gaat dezelfde weg op en creëerde de BeoSound Shape. Het merk is al altijd heel erg toonaangevend geweest als het op innovatieve geluidssystemen aankomt. Maar nu gaan ze nog een stapje verder. Op Milan Design Week stelden ze dit nieuwe modulaire speakersysteem voor.

bang-en-olufsen-beosound-2

Het systeem werkt zoals de lichtmuur waar we het hier al eens eerder over hadden. De BeoSound Shape bestaat uit een aantal hexagonaal gevormde draadloze speakers. Die kunnen makkelijk en naar hartenlust met elkaar verbonden worden. Je kan dus zelf kiezen hoeveel speakers en op welke manier ze op je muur moeten komen.

Voor zover design. Ook wat de prestaties betreft, heeft Bang en Olufsen zwaar ingezet. De speakers zouden zelf in staat zijn de akoestiek in de ruimte te verbeteren door omgevingsgeluiden op te vangen en te dempen. Cool!

Wil je ook zo’n muzikaal kunstwerkje in huis? Dan hoef je niet zo lang meer te wachten. De BeoSound Shape zal in augustus verkrijgbaar zijn. Prijzen zullen starten aan 4.000 euro.

LEES OOK:  Dit hemd krijg je niet vuil

 

 

(H/T Bang & Olufsen)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

One Comment

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een snowboard voor elk seizoen

Slimme baby wieg simuleert autorit