Doe je was in slechts 10 minuten

We zagen het afgelopen jaar al heel wat coole innovaties op het vlak van het huishouden en meerbepaald de vuile was doen. Zo hadden we al een coole machine die onze was opvouwt, maar ook een kleerkast met ingebouwde droogtrommel én een kapstok die je kledij helemaal reinigt. En zo kunnen we er nog een aantal opnoemen.

Vandaag hebben we weer een cool project op Indiegogo gevonden. Tersa Steam heet ie, en eigenlijk is het een systeem die in 10 minuten je kledij zal reinigen. Het coole aan de Tersa Steam is dat je niet langer hoeft te strijken of je kledij naar de droogkuis hoeft te brengen. De Tersa maakt gebruik van een programma waar hij in minder dan 10 minuten je kledij zal ontkreuken en ontgeuren. Ideaal dus voor wie een hekel heeft aan deze huishoudelijke taken.

tersa2

Het systeem maakt gebruik van pods die bestaan uit gedistilleerd water en natuurlijke extracten. Opmerkelijk is dat hier geen chemicaliën gebruikt worden, je hoeft je dus geen zorgen te maken over vervuiling en het milieu. Bovendien bestaat elke pod uit slechts 88 ml water, wat dus ook veel minder is dan bij een wasbeurt in een wasmachine.

 

Naar design toe ziet het er ook wel cool uit. Het is net een dunne wandkast met spiegel. Het enige wat je hoeft te doen is de deur openen, je kledingstuk ophangen en een pod bevestigen. Tien minuten later heb je een versgewassen en gestoomd kledingstuk. 

 

Je kan nu een Tersa Steam bestellen via Indiegogo voor omgerekend 254 euro. Je krijgt daarbij ook nog een voorraad pods waarmee je een maand verder kan. Je hebt hem vanaf mei 2018 in huis.

LEES OOK:  Ember houdt je koffie urenlang op de juiste temperatuur

Ontdek Tersa Steam

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Alles voor de perfecte staycation

Deze weegschaal toont je waar je afgevallen of bijgekomen bent