7 LEGO gadgets die we stiekem allemaal in huis willen hebben!

LEGO scoort goed op Spotting the Cool. Jullie hebben blijkbaar allemaal (net zoals wij trouwens) een grote voorliefde voor de gekleurde blokjes en de oneindige mogelijkheden van het speelgoed voor jong en oud. Vandaar we het ideaal vonden om nog eens een oplijsting te maken van de coolste innovaties en gadgets in de blokjeswereld.

 

Lichtgevende blokjes

Hoe cool is het, wanneer je gewoon je bouwsels in een lichtjasje kan steken? Jawel, met deze Light Stax set kan je zo’n 30 blokjes met LED licht bouwen. Leuk ook, ze zijn compatibel met andere bouwsels. Als je leuke cadeautjes moet shoppen voor een neefje of nichtje ouder dan 6 jaar, dan zijn deze Light Stax een musthave. 

Koop ze hier

 

Block tape laat je bouwwerken tot leven komen

Nog zo leuk is deze lego compatibele tape. Plak de tape op de grond of zelfs op de muur en bouw met (bijvoorbeeld) jouw legostenen de mooiste gebouwen en figuren. Met de toy block tape verander je traditionele lego creaties in creatieve kunstwerken! De blok tape is 2 noppen breed en kun je gerust gebruiken met jouw lego collectie. De lego tape is ongeveer 125 cm lang en is beschikbaar in de kleuren: blauw, zwart, groen, rood, wit en geel. Leef je uit met de blok tape of geef deze coole gadget aan een echte lego liefhebber.

LEES OOK:  Dit apparaatje geeft je stilte waar en wanneer je maar wil

Ontdek hier

 

Nog grotere creaties met deze kartonnen blokken

EverBlock Jr. zijn grote lego-achtige bouwstenen die je op elkaar kan stapelen en waarmee je grote creaties kan creëren. Ze zijn gemaakt van gerecycleerd karton waardoor ze licht maar sterk zijn. De stenen komen voor in verschillende variaties aan grootte en kleur. De EverBlock Jr stenen kosten zo’n €37 voor 20 stenen. 

Lees meer

Lego muren in huis

Dit is oprecht een van onze alltime favorites! Je hoeft voortaan niet langer na te denken en twijfelen over of je die ene muur wel of niet zal plaatsen in je huis. Koop deze grote bouwstenen en haal de Bob de Bouwer in jezelf naar boven. 

Lees meer

 

Een Lego drone

Flybrix lanceerde DIY Lego drone pakketten. De drones zijn volgens de makers makkelijk in elkaar te zetten. Doordat ze uit deze blokjes gemaakt zijn, zouden ze ook een eventuele crash veel beter overleven. Handig dus voor mensen met weinig “vliegervaring”.  En geef toe, het ziet er ook gewoon erg cool uit.

Ontdek hem hier

Braille leren met Lego blokjes

Braille-Bricks-Frame04

Stel je eens voor dat slechtziende en blinde kinderen door middel van speelgoed het brailleschrift zouden kunnen leren, hoe cool zou dat zijn? Wel, in Brazilië kan het al. Dankzij de LEGO Braille Bricks kunnen slechtziende en blinde kinderen leren lezen op een speelse manier.

LEES OOK:  Watershot maakt van je iPhone de perfecte onderwatercamera

Ontdek ze hier

 

Je eigen hoofd op een Lego figuurtje

Jawel, personaliseren gaat ver! Zo kan je je gezicht (of dat van je vrienden of kinderen) in mini-formaat laten 3D printen zodat het op elk lijfje van je bestaande LEGO figuurtjes past. Als dat niet cool is! Zo word je zelf de held(in) in je episch avontuur.

Lees meer

 

No worries, de lanceringen van Lego compatibele gadgets blijven maar binnen komen. We zullen je snel weer van nieuwe gadgets voorzien. Zelf een coole Lego innovatie gespot die we nog niet op Spotting the Cool gefeatured hebben? Stuur ze ons zeker door!

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Moleskine lanceert slimme pen waarmee je je schrijfsels later kan downloaden

Haal je tuin in huis met deze leuke designs voor je planten