Over Ons

Over ons

Spotting the Cool is een online magazine met oog op de coolste gadgets en design, leukste en nieuwste apps en meest unieke startups.  Spotting the Cool is een project van Grietje Vermoortele, en zag het leven in september 2015. Grietje is innovation analyst en ‘trendwatcher’ op professioneel vlak, en een urban multitasker met een eindeloze curiositeit gedurende de overige uren van de dag. Na al bijna 8 jaar op professioneel vlak met consumer trends en innovatie bezig te zijn, was het moment aangebroken om hier ook buiten de werkuren werk van te maken. Dagelijks staat ze een uurtje eerder op en blijft ze enkele uurtjes langer wakker om zich te verdiepen in al dat nieuws dat het WWW te bieden heeft. Het leukste komt ongetwijfeld op Spotting the Cool!

Sinds september 2016 zijn we elke dinsdag tussen 8u en 9u te gast bij De Inspecteur met Sven Pichal op Radio 2. Daar vertellen we je elke keer wat die week hot en trending is.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van al dat nieuws? Volg Spotting the Cool op Facebook, Instagram en Twitter of schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Tips? Collabs? Adverteren op Spotting the Cool?

Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Ontdek alle info hier.

 

Trendsessie of presentatie

Grietje heeft al ruim 8 jaar ervaring in trendwatching, coolhunting en de toepassingen binnen innovatie. Wil jij weten hoe je de juiste trends spot en actionable maakt binnen je onderneming? Wil je meer inzichten krijgen in de trends van de volgende jaren en zien hoe andere ondernemingen ermee aan de slag gaan? Voor volgende services kan je bij ons terecht:

  • Presentaties
  • Trend workshops
  • Trend strategist

Contacteer ons voor alle mogelijkheden.