Photo by Ahmed Carter on Unsplash

Het Coolste team

(al zeggen we het zelf. 😉 )

Grietje Vermoortele
Founder & Editor in Chief
Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind
FollowLinkFollow
Yana Stroobandt
Editor | Interieur & Trend Expert
Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.
ReadFollowLink

Over ons

Spotting the Cool is een online magazine met oog op de coolste gadgets en design, leukste en nieuwste apps en meest unieke startups.  Spotting the Cool is een project van Grietje Vermoortele, en zag het leven in september 2015. Grietje is innovation consultant en ‘trendwatcher’ op professioneel vlak, en een urban multitasker met een eindeloze curiositeit gedurende de overige uren van de dag. Na al ruim 8 jaar op professioneel vlak met consumer trends en innovatie bezig te zijn, was het moment aangebroken om hier ook buiten de werkuren werk van te maken. Dagelijks staat ze een uurtje eerder op en blijft ze enkele uurtjes langer wakker om zich te verdiepen in al dat nieuws dat het WWW te bieden heeft. Het leukste komt ongetwijfeld op Spotting the Cool!

Sinds het najaar 2017 vervoegt interieur en trend expert Yana Stroobandt de Spotting the Cool redactie. Haar passie voor interieur, food en trends is een grote aanwinst voor ons digitaal magazine.

 

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van al dat nieuws? Volg Spotting the Cool op FacebookInstagram en Twitter of schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Pers

In 2016 en 2017 waren we wekelijks te gast bij De Inspecteur met Sven Pichal op Radio 2. Daar vertelden we je elke keer wat die week hot en trending is.

Innovatienieuwsbrief Innovatiecentra 

Tips? Collabs? Adverteren op Spotting the Cool?

Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Ontdek alle info hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.