Brouw je eigen bier met Minibrew

In 2018 is craft een grote trend. Mensen worden aangetrokken door unieke designstukken met karakter i.p.v. een voorwerp vervaardigd via massaproductie. Anderen willen zelf hun handen vuil maken en creatief bezig zijn om eigen decoraties te maken. Deze craft gaat verder dan enkel pottenbakken of breien, het zet zich onder andere ook door naar de keuken. Mensen staan terug graag achter de kookpoten, geïnspireerd door kookprogramma’s en apps waar chefs je helpen om kwaliteitsvoeding op tafel neer te zetten. Bij een maaltijd past wel altijd een goed glas wijn of een fris biertje. Nu kan je ook zelf je eigen bier maken met Minibrew.

 

Maak je eigen bier

Minibrew is een automatische mini brouwerij waarmee je gepersonaliseerd bier kan maken. Een app assisteert je in het maken van een gepersonaliseerd recept op basis van smaak en sterkte. Minibrew bezorgt verse ingrediënten, geselecteerd door meestersbrouwers en genomineerde ambachtelijke brouwerijen, aan je deur. Doe de ingrediënten in de machine en de Minibrew zorgt voor de rest.

 

De app laat je weten wanneer het bier klaar is om te drinken, gekoeld op de perfecte temperatuur. In een draagbaar vat is het perfect om te serveren of serveer ze met de Fizzics Waytap Beer dispenser die door gebruik van geluidsgolven bier kan tappen. De Minibrew is te koop voor 800 euro en is gemaakt voor de bierlovers die nu de kans krijgen om hun eigen persoonlijk bier te maken.

LEES OOK:  Deze spiegel komt met ingebouwde computer én butler

 

Ontdek Minibrew

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roze chocolade neemt de wereld over

Deze cups van zeewier gaan de strijd aan met plastiek