Dit bijzettafeltje wordt de ideale schuilplaats voor je kat

Design voor viervoetertjes kan ons altijd bekoren. Voor katten zijn designers altijd super ingenieus, denk maar aan deze uitkijktoren en deze coole kunstige krabpalen. Het nieuwste “cat proof” meubilair heet Then en ziet er op het eerste zicht uit als een bijtafeltje. Maar eigenlijk is het ook een leuke verstopplek voor je kat. Eigenlijk is het een mini doolhof waar je liefste pluizenbol in kan spelen, maar evengoed ook zijn hoofdkwartier van kan maken.

Het bijzettafeltje is ideaal om naast je zetel of bed te plaatsen. De opening bovenaan maakt het mogelijk voor je kat om alles goed in de gaten te houden of een teken van leven te geven aan hun baasje. Maar ook voor het baasje doet het tafeltje wat het moet doen: je kan er net zoals bij andere bijtafeltjes de nodige decoratie zoals wat boeken, een plant of een glaasje wijn op kwijt. Het bijzettafeltje neemt niet veel plaats in en is ook ideaal om in appartementen je kat van een paleis te voorzien.

Designer: RuiQiong Huang for MoFFan

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Transformeer je Apple Watch in een iPod Nano

Cool! Deze fiets groeit mee met je kind