Deze bread cones zijn eco-friendly en een gezonde food trend voor je soep

We zagen de afgelopen jaren heel wat gebeuren op het vlak van ecologische verpakkingen. Herinneren jullie je nog die Instagramwaardige koffie hoorntjes? Vandaag duiken we de soepcultuur in met deze bread cones. Bread cones zijn de nieuwe eco-friendly food trend en zijn de toekomst naar een wereld met minder afval. Met een app eten bestellen die aan huis levert is een geweldige uitvinding. Hierdoor wordt er meer en onnodige verpakking gebruikt. Dit geldt ook voor meeneemmaaltijden.

 

Bread Cones = Minder afval

Kijkend naar de toekomst is er verandering nodig in de manier hoe we verpakking maken. Dit om minder afval te creëren. Daarom ontwikkelde Soupculture een eco-friendly en eetbare bread cones.

 

 

Populair in de Oostbloklanden

In deze bread cones wordt er soep geserveerd in verschillende soepbars verspreid over de Oostbloklanden. Men kan de cones opeten of weggooien waarna ze ecologisch worden afgebroken.

Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten van lokale leveranciers. Als gevolg verschillen de cups per soepbar en hebben ze hun eigen unieke smaak en kleur.

 

Soupculture kan anderen inspireren om zero waste verpakkingen te maken. Daarom hoop ik dat Soupculture met zijn nieuwe food trend de weg vlug vindt naar België.

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De reistrends voor 2018 volgens Airbnb

Kunstwerk of moderne kattenboom?