Cactus(lampjes) in huis

Een cactuslamp klinkt nu nog zo gek niet. Maar dan denken we aan een lamp die ook werkelijk de vorm heeft van een cactus. Met deze cactus lampen van Pop Up Lighting ligt dat net iets anders, want hier wordt de vorm van de plant gewoon op je muur geprojecteerd. Dit zorgt voor een een zachte indirecte en originele verlichting in je woon- of slaapkamer.

cactus pop up

Pop Up Lighting staat gekend voor hun originele verlichting, zo creëerden ze eerder al coole dierenlampen met rendieren en pauwen. Het leuke is dat je pas ziet hoe cool de lamp wel is wanneer hij aan staat. Deze cacti zijn hun nieuwste lancering. Je kan ze nu aan meer dan de helft van de prijs voorbestellen op hun website. Voor een lamp betaal je nu omgerekend 62 euro i.p.v. 133 euro. Leuk om te weten is dat je bij de lamp drie vormen meegeleverd krijgt en dus geregeld kan wisselen. Of je koopt een pakket met drie lampen, dat kan ook.

Ontdek Pop Up Lighting

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Met deze pen teken je voortaan op je iPhone of iPad

De ultieme survival kit