Deze 3D-printer werkt met klei

3D printers bestaan in alle vormen en maten. Zo heb je er eentje die gebouwen in Dubai print, maar ook eentje die je ontbijt kan klaar maken. Nu kan je ook de filmtaferelen van Ghost achterna, met deze Cerambot. Want dit is een 3D-printer die  je met klei laat printen. Nu, het is niet de eerste in zijn soort, want ook in 2017 was er al de Clayxyz.

Hoe werkt deze printer? Je vult een cartridge met klei, sluit de printer aan en kiest een ontwerp. Daarna gaat de Cerambot aan het printen. Zoals de video laat zien biedt het apparaat een grote hoeveelheid mogelijkheden om je eigen creaties te maken.

 

Cerambot is nu te vinden op Kickstarter. In no time stond de teller plots op 100.000 dollar, terwijl men eigenlijk al hoopte om 10.000 dollar op te halen. Over een succes gesproken. Heb jij ook interesse in een 3D-printer waarmee je vazen, potten en bakjes kan maken? Snelle beslissers reserveren een exemplaar voor omgerekend 175 euro.

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hou je koffie warm en je smartphone opgeladen

Fop je vrienden en familie met de meest absurde Kerstcadeaus