Deze transparante koffie houdt je tanden mooi wit

Er zijn niet veel nadelen verbonden aan koffie drinken. Maar als er dan toch een belangrijk aspect is dat we liever niet zouden hebben, dan is dat het effect dat koffie heeft op onze tanden. Net als bij roken kan het drinken van koffie zorgen voor verkleuringen van je tanden.

Clear Coffee is het eerste kleurloze koffiedrankje in de wereld dat belooft om je tanden mooi wit te houden maar je toch alle andere voordelen van koffie te bieden. Deze transparante koffie werd gemaakt van Arabica koffie bonen van hoge kwaliteit en puur water. Er werden verder geen artificiële kleurstoffen, bewaarstoffen of zoetstoffen aan toegevoegd. Het resultaat is een smaakvolle koffie met weinig calorieën die je instant de nodige koffie boost zal geven die je nodig hebt.

LEES OOK:  Het kleinste slimme slot ter wereld

clr-cff

Clear Coffee is te koop in pakketten per twee (7 euro) en per vijf (18 euro). Helaas kan er momenteel enkel in UK en USA geleverd worden.

 

Ontdek CLR CFF

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

temkho 2

Meer hygiëne met deze handdoek met houtskool

banden-bridgestone-fiets2-600x401

Fietsbanden zonder lucht