Deze gezonde Coca Cola verlaagt je cholesterol en gaat vetopname tegen!

Nieuwe Coca-Cola met vezels houdt je slank. Wanneer je fast food of wat ongezonder eet, zoals een hamburger of pizza, zal een blik of glas frisdrank niet ver weg staan. Waarschijnlijk zullen velen ook kiezen voor de frisdrank met rode verpakking: Coca-Cola.

Coca cola is één van de populairste frisdrankmerken over de wereld. Dit door een geniale marketing campagne met de slogan “open happiness”. Coca-cola is één van die merken waar mensen trouw aan blijven. Ze betalen liever wat meer voor de unieke smaak van de frisdrank dan het kopen van een goedkoper B merk.

Veel suiker

Coca-cola is echter omstreden door de grote hoeveelheid suiker die de frisdrank bevat. Dit kan de kans op obesitas, suikerziekte en hartfalen verhogen. Zelf de gekende Coca-Cola Light en Zero zouden door het gebruik van aspartaam kankerverwerkend zijn.

Coca cola ging de groene toer op met Cola life. Dit om in te spelen op de gezondheidstrend waarbij frisdrank uit het dieet werd geschrapt. Bij Coca-cola life werd de kunstmatige zoetstoffen verhangen door stevia. Helaas konden weinig mensen de specifieke smaak van stevia appreciëren.

Coca-cola plus

Coca-cola plus wordt verkocht in Japan en is een gezonde frisdrank. Deze cola bevat dextrine, een voedingsvezel. Dextrine zou vetabsorptie tegengaan en het cholesterol in je bloed regelen na het eten. De nieuwe cola bevat 0 calorieën en geen suikers. Veel dokters zijn echter niet overtuigd van de gezondheidsvoordelen van dit bruisend drankje. Daarnaast zou het ook laxerend werken.

LEES OOK:  Een ware whisky sensatie met deze houten glazen

Misschien is Coca-Cola Plus te mooi om waar te zijn. Maar als het drankje mensen echt helpt met hun gezondheid zijn wij uiteraard pro. Nu is de vraag alleen nog: hoe zou het smaken? Momenteel is het enkel te verkrijgen in Japan. We zijn benieuwd of het ook naar onze lage landen zal komen. Wordt vervolgd!

 

 

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze deur is een pingpong tafel

Er is nu een Monopoly spel voor valsspelers