Cool! Deze fiets groeit mee met je kind

8 verschillende voertuigen in 1 fiets

Coole innovaties die het leven van ouders makkelijk maken én ook nog eens goed zijn voor de portemonnee, daar zijn we zeker voor te vinden. Denk dan vooral aan de aankoop van spullen voor kinderen. Met dat ze zo snel groeien, zijn ze in no time uit hun kledij gegroeid. Hetzelfde geldt ook met duurdere aankopen zoals een driewieler of een fiets. Daar hebben de mannen van MonkeyCycle nu wel iets op gevonden.

 

De MonkeyCycle is een soort van fiets die je tot 8 verschillende manieren kan ombouwen. Hij zit zo slim in mekaar dat je dankzij de vele verschillende configuraties hem kan gebruiken voor kinderen binnen de leeftijden van negen maanden tot zes jaar. Met eenvoudige aanpassingen verandert hij onder meer in een buggy, een driewieler, een fiets en een quad.

Hij had al in minder dan 4 uur de volledige vraagsom opgehaald in Kickstarter. Snelle beslissers reserveren een MonkeyCycle voor omgerekend 176 euro.

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit bijzettafeltje wordt de ideale schuilplaats voor je kat

Hou je koffie warm en je smartphone opgeladen