De coolste gadgets voor je huisdier

Elke dag zien we wel iets super cool voor kat- of hondlief passeren. Het was dan ook eens dringend tijd dat we al dat cools in een speciale giftguide gieten. Van designdingen tot speelgoed, in dit lijstje vind je het allemaal.

 

Een fancy “mand” voor overdag

MiaCara-Letto-Dog-Daybed-03

Een liefde voor design en een hond als huisdier is niet altijd ideaal. Want de meeste kussens of manden voor honden zijn nu niet echt ‘design’ te noemen. De Letto brengt daar verandering in. Dit design bed van Miacara werd geïnspireerd op het krullen van de randen van een blad. Heel erg design dus. Nu, er hangt helaas een niet-zo-zacht-prijskaartje van 970 dollar (893 euro) aan vast. Inderdaad, dat zit in dezelfde prijzenklasse als een grote Ikea zetel.

Ontdek Letto

Een kunstige “krabpaal voor katlief

cat-art-4

We hadden het hierboven al over de afschuwelijke hondenmanden die je interieur helemaal om zeep helpen. We zullen maar zwijgen over de kitsch krabpalen die je nu in de dierenwinkel kan vinden. Met dit kunstige CopyCat Mona Lisa exemplaar kan je kat naar hartenlust krabben zonder dat het afbreuk doet aan je interieur.

Lees meer

Een kattenbak voor honden

brilliantpad 3

Het concept lijkt op het eerste zicht wat gek, want we zijn het gewoon om onze hond uit te laten. Maar wat als het heel erg regent? Of je hond moet overdag wanneer je weg bent zijn behoefte doen. Dan is dit met deze BrilliantPad volledig verleden tijd.

LEES OOK:  LEGO Boost laat blokjes tot leven komen

Lees meer

Een maand eten en drinken voor je kat

catspad1

Met deze innovatieve kattenvoederbak kan je kat een maand weg met eten en drinken. Er zit een waterfontein in die constant water doet lopen. Ook wanneer je twee katten hebt is deze voerbak ideaal. Dan scant hij de chip van de kat en zo kan je perfect weten wie er aan het eten is.

Lees meer

 

Een ecologische wasbeurt

bark-bath-dog-bath-vacuum-457

Je hond wassen staat vaak gelijk met een vuile badkamer. Maar nu hoeft dat niet meer het geval te zijn. Met BarkBath kan je je viervoetertje overal wassen. Het systeem is als een soort van stofzuiger waarmee je zijn vacht helemaal reinigt. Het leuke is dat er helemaal niet veel water aan de pas komt.

Lees meer

Even Facetimen met kat of hond

petchatzpawcall

Veel baasjes hebben wat last van schuldgevoel als ze ‘s morgens de deur achter zich dicht slaan. Want ja, dan zit kat- of hondlief de hele dag alleen. Met Petchatz kan je nu makkelijk facetimen overdag, om eens snel je gezicht te tonen (lees: te garanderen dat je niet lang meer zal weg blijven).

Lees meer

 

Super Mario voor je kat

mario-cat

Zeg maar snel dag aan het standaard kattenmandje. Of aan het kattenhaar dat overal in je zetel ligt. Met dit systeem aan je muur gemonteerd, zijn we er zeker van dat je kat er niet meer af komt. En wie houdt er nu niet van wat Super Mario in zijn of haar interieur?

LEES OOK:  Met deze sushi sticky notes heb je de hele dag honger

Lees meer

 

Neem je hond overal mee

ruffit-dog-carrier

Wanneer de lente of zomer weer in het land is, kan je er weer op uit met je viervoetertje. Heb je een hond met korte pootjes, of eentje dat te oud of te lui is voor lange wandelingen? Dan is de Ruffit iets voor jou. Met dit harnas kan je je hond overal meenemen, of dat nu lange trektochten zijn of een namiddagje op de fiets.

Lees meer

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Deze app test spelenderwijs het gehoor van kinderen

Televisie of schilderij?