Katten kunnen eindelijk kunst vernielen met deze kunstzinnige krabpalen

Het houden van huisdieren, dat is niet zonder kleerscheuren. Zo houden honden wel van een pantoffel, papegaaien wel van een tafelpoot zo af en toe en zetten katten wel graag hun nageltjes in de zetel of het behang. Wat katten betreft bestaan er die fantastische krabpalen als oplossing. De kat is fan, maar wat zijn die lelijk in je interieur. Voor de “cat people” met een voorliefde voor klassieke meesterwerken bestaan er nu de Copycat Art Scratchers. Deze kunstzinnige krabpalen werden door designer Erik Stehmann ontwikkeld voor het merk Loud Lord, een label voor dierenbenodigdheden. De designer heeft zelf een kat die ooit zijn nageltjes in een van zijn mooie geborduurde kunstwerken had gezet. Een mooie samenwerking dus.

Het resultaat ziet er alvast wel beter uit dan een standaard krabpaal: een Mona Lisa in je interieur waar zowel jij als je kat fan van zullen zijn. Er hangt wel een prijskaartje aan vast, want voor deze Copycat Art Scratchers betaal je 169 euro.

 

cat art

cat art 2 cat art 3 cat art 4

h/t: boredpanda

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1-87

T-shirt voor reizigers laat je met 40 iconen in alle talen communiceren

Pancake-Bot-3D-Food-Printer-1

Een gepersonaliseerd ontbijt met de Pancakebot 3D food printer