De (smartphone) ambulance is onderweg

Wat als… smartphones hun eigen ambulance en operatiekamer zouden krijgen? Sommigen onder jullie kennen het pijnlijke moment wel, wanneer je je smartphone laat vallen en het scherm in duizend stukjes breekt. Mlab, een smartphone repair center in Antwerpen heeft hier een oplossing voor gevonden en pakt het herstellen van je telefoon wel op een heel ludieke en originele manier aan. Ze ontwikkelden namelijk de eerste Emergency Room voor smartphones.

Om deze nieuwe dienst te promoten plaatsten ze overal noodknoppen in de Antwerpse straten. Wanneer je een ongelukje met je smartphone meemaakt, is slechts één druk op de knop voldoende. Dan verschijnt op magische wijze een mini ‘Mbulance’ in de straat op weg naar jou en je kapotte smartphone. Het ‘slachtoffer’ gaat direct mee richting ER waar het binnen de 30 minuten weer in perfecte staat gebracht wordt.

Mlab vindt het een uitdaging om te experimenteren en bedenkt allerhande nieuwe en innovatieve concepten in de smartphone-o-sphere. Wil je zelf een Mbulance in je stad? Stem dan zeker aan het einde van onderstaande video!

 

 

Wat denken jullie van dit initiatief?

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

photo-original

En de award voor het coolste notitieschriftje gaat naar…

Unity_01

Pocket, de 6-in-1 tool voor je Apple Watch