Deze gadget maakt slaatjes in minder dan 60 seconden

Voor wie een extra motivatie nodig heeft om meer salades te eten, dan denk ik dat we vandaag de oplossing gevonden hebben. Want met deze handige keukengadget zou je in minder dan een minuut een slaatje kunnen klaar maken. Vandaag stellen we je dan ook graag de 60-second Salad Maker voor.

60secondsalad

Het design van deze gadget is dan ook erg simpel. De slimme salademaker bestaat uit twee onderdelen uit plastic. Het ene deel ziet eruit als een vergiet, maar dan met langwerpige parallelle insnijdingen. Het ander deel is een soort van deksel dat ook als basis dient. Want wanneer je een slaatje wil maken, steek je al je ingrediënten in de kom. Wanneer je je groentjes spoelt, loopt alle water weg door de gaten van de kom. Daarna schuif je het deksel over de kom, draai je het boeltje om en kan je met een mes door de kom je groenten snijden.

accessoire-decouper-salade-facilement-kickstarter-saladier-bol-02

Het is een hele handige en veilige tool om snel een slaatje klaar te hebben. Je kan hem nu bestellen via Kickstarter voor 15 dollar (omgerekend 13 euro). De makers wilden via Kickstarter 5000 dollar binnen halen. Intussen is dat al +235.000 geworden. Een heus succes dus.

 

LEES OOK:  Haal de barista in jezelf naar boven met deze Spice Pen.

Ontdek de 60-Second Salad Maker

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Creëer je eigen geluidsdichte plek in huis

Deze robot neemt alles mee en volgt je overal