Deze plantenstandaard evolueert mee met je planten

Hou je van wat groen in je huis? Dan is dit design pareltje misschien wel iets voor jou! Het Zwitserse design bureau SUPERLIFE creëerde namelijk Liana, een minimalistische plantenstandaard. Op het eerste zicht ziet ie er inderdaad heel clean en fancy uit. Maar er is meer! Het coole aan deze standaard is dat hij mee evolueert met je groeiende kamerplant.

Hoe werkt dit dan precies? Wel, je start met een basis plantenstandaard. Wanneer je plant begint te groeien en extra ondersteuning nodig heeft, kan je secties toevoegen aan de basis standaard. Op die manier krijgt je kamerplant extra ondersteuning om goed te groeien. En groeien kan je plant zeker doen, want je kan tot 150 cm steun bieden met Liana.

Bye bye stok in de plantenbak

Traditioneel gezien, steken we een stok midden in de pot zelf. Bij Liana heeft men er bewust voor gekozen dit niet te doen, en de steun dus buiten de pot te voorzien. Op die manier verstoort de steunpaal de wortels van de plant niet. En geef toe, het design van deze plantenstandaard is ook wel belangrijk.

Liana is verkrijgbaar in 2 afmetingen, 8 verschillende kleuren en kost nu via Kickstarter zo’n 160 CHF of omgerekend 140 euro voor de kleinste afmeting.

LEES OOK:  Een slimme pleister

Op Spotting the Cool houden we van veel groen in huis, check dus zeker ook deze plantenbak die je lucht zuivert en deze plantenpot die je kamerplanten laat zweven.

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Citroën lanceert bril die reisziekte tegengaat

9 coole adventskalenders voor mannen