Deze slimme lamp past zich aan aan elke gelegenheid

Licht heeft veel invloed op de sfeer in huis, maar ook op je gemoedstoestand. Waar koudere tonen je eerder productiever zullen maken, zorgt warm licht dan weer voor gezelligheid en stimuleert het een zen gevoel. De Deense firma Shade ApS creëerde The Orb, de nieuwste aanwinst in het smart lighting gamma. The Orb laat je niet alleen de intensiteit en kleur van het licht instellen, maar ook de richting waar het heen straalt.

l0pvni9

Dat zorgt voor veel mogelijkheden. Zo hoef je in een ruimte niet langer én een hanglamp én leeslamp én muurlamp te installeren. Met de Orb heb je genoeg. In de bijhorende app kan je kiezen uit enkele voorgeselecteerde profielen die je verder nog helemaal kan aanpassen. Of je nu een filmpje kijkt, van een gezellig etentje geniet of nog wat wil studeren, voor elke gelegenheid is er de perfecte verlichting.

Via Indiegogo werd een crowdfunding campagne opgezet voor deze slimme lamp. Het gestelde crowdfundingdoel van 50.000 dollar is intussen ruimschoots opgehaald, waardoor je nu voor een pledge van 189 dollar  (180 euro) je eigen exemplaar kunt reserveren.

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze fitness tracker meet je bedprestaties

Een keramische speaker met heel wat in zijn mars