Deze Japanse t-shirt geeft je een grotere boezem

Voor vrouwen met kleine borsten heeft een Japanse ontwerpstudio dé oplossing gevonden. Nee hoor, het is niet weer een nieuwe soort van push-up bh. Ze ontwikkelden een T-shirt met een print die voor een optische illusie zorgt. Daardoor lijken borsten veel groter dan ze zijn.

De ontwerpers bij ekoD Works staan gekend voor hun grappige ontwerpen. Ze ontwikkelden al heel wat t-shirts waar de vrouwelijke boezem centraal staat. Hun nieuwste lancering is het Illusion Grid T-shirt. Dit is een wit bovenstuk waarop een een grote vierkant getekend staat.  Het speciaal vakjespatroon in het vierkant werd zo ontworpen dat er een optische illusie van een welving ontstaat, ongeacht de grootte van je borsten.

Illusiontshirt

Optisch bedrog

Dat zorgt ervoor dat je in vooraanzicht een paar borsten ziet, terwijl er in realiteit misschien sprake is van een A-cup. Zelfs als je het kledingstuk niet draagt en het zo voor je uit houdt, lijkt het nog alsof er een paar borsten onder zit.

Het Illusion Grid T-shirt kost omgerekend 31,50 euro. Veel goedkoper én minder ingrijpend dan een borstvergroting dus.

The Illusion Grid T-shirt

 

(h/t EkoD)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Met deze fiets cruise je met twee door de stad

Deze drie-in-een modulaire tent is de nieuwste kampeermusthave