Dineer in een iglo langs the Thames

Dineren kan je op hele speciale plekken. Van een “Dinner in the sky” tot een etentje bovenop een meer, op het strand, … Maar wat dacht je van een etentje in een iglo langs een rivier in het hartje van Londen? Jawel, dit is de nieuwste hotspot in Londen én een initiatief van restaurant Coppa Club. Ze installeerden 8 iglo-vormige PVC feesttenten langs de Thames, elk met gezellige schapenvelletjes en lekkere cocktails. De iglo’s zijn te huur voor een etentje en een drink. In enkele kan je met 8 mensen dineren, in andere eerder loungen. Voor iedereen wat wils dus.

Op de website van Coppa Club ontdekten we dat de iglo’s een gigantisch succes zijn en dat de interesse hoger is dan het aanbod. Het restaurant zette intussen (helaas!) alle reservaties stil. Maar wie weet brengen we ondernemers in de lage landen op ideeën en eten we binnenkort gezellig langs de Schelde, Amstel, Brugse Reien of Amsterdamse grachten?

 

Ontdek de Coppa Club Iglo’s

coppaclub

coppaclub2

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak foto’s met je pols

Nooit meer een platte band