Dit deken doet stress en angst verdwijnen terwijl je slaapt

Last van stress of angst waardoor je niet kunt slapen? Dan is het Gravity deken iets voor jou. Door het gewicht van het deken krijg je het gevoel dat je geknuffeld of simpelweg vastgehouden wordt tijdens het slapen. Het is een techniek die al lang in de zorgsector wordt gebruikt, maar die nu ook voor iedereen beschikbaar wordt met de Gravity.

Gravity is zo ontworpen dat het gewicht van het deken, ongeveer 10% van je lichaamsgewicht, evenredig verdeeld wordt. Hierdoor daalt het stresshormoon cortisol en maakt het plaats voor serotonine en melatonine waardoor je eindelijk kunt relaxen. Je zou er sneller mee in slaap vallen én ook in een diepere slaap belanden. Alleen maar voordelen dus.

Maar ook buiten je bed kan het deken gebruikt worden. Zo kan je het deken ook gebruiken na een lange dag op het werk bij een avondje Netflix & Chill in de zetel of als extra hulpmiddel tijdens het mediteren.

LEES OOK:  Een hometrainer voor kinderen

gravitygif1

De deken is verkrijgbaar in 6 kg (15 lbs), 9 kg (20 lbs) of 11 kg (25 lbs) om te kunnen voldoen aan jouw eigen voorkeur en behoefte. Zoals hierboven al vermeld is het meest ideaal om te gaan voor ongeveer 10% van je lichaamsgewicht bij de keuze van het deken.

De binnenkant van de Gravity bestaat uit Hight Density Plastic Poly Pellets. Dat zijn kleine doorzichtige bolletjes die geurloos en niet giftig zijn en die voor het gewenste gewicht zullen zorgen. De buitenkant is gemaakt van een zeer comfortabel micro plush stof, die het deken echt superzacht maakt. Je kunt buitenkant van het deken eenvoudig scheiden van de binnenkant door een rits, waardoor het deken ook zeer comfortabel is in de zomermaanden wanneer het wat warmer is. Je kan hem ook in de wasmachine stoppen.

LEES OOK:  Haar- en handendroger

De Gravity deken is nu beschikbaar via Kickstarter waar je dit deken voor omgerekend 155 euro kan bestellen. Dan heb je hem in oktober in huis.

 

Ontdek Gravity

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

fb48ed895543509b1dcb930ec338b584_original

De ultieme lunchbox

hangsmart 4

Kaders ophangen zonder al het gedoe