Dit fietsslot is superlicht en flexibel

Waar we ook gaan, helaas moeten we nog altijd een slot meenemen wanneer we onze fiets ergens stallen. En helaas zijn al die fietssloten nogal aan de zware kant. Nu is er Tex-lock, een extreem licht en extreem flexibel slot bestaande uit textiel.

texlock

LEES OOK: LiteLok, een superlicht en duurzaam fietsslot

Rond de kern van het slot werden een aantal lagen van verschillende hi-tech textiel verwerkt. Die high-tech vertaalt zich in meerdere voordelen. Een eerste is het belangrijkste, namelijk de veiligheid en duurzaamheid van het slot. Zo is het slot bestand tegen allerhande manieren om hem kapot te krijgen. Denk maar aan kniptangen en zelfs vuur krijgt het slot niet kapot. Naast de veiligheid is ook het gewicht een belangrijk aspect. De Tex-Lock weegt namelijk minder dan 350 gram per meter. Dat is dus een erg licht slot. Het textiel maakt dat het slot ook erg zacht en flexibel is.

texlock gif

Tex-Lock is nu ook op Kickstarter waar de sloten die er nu in twee versies bedacht zijn, in verschillende lengtes aangeboden worden. Voor de kleinste maat starten de prijzen aan 78 euro.

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze app linkt je met mensen die dezelfde dingen haten

Transformeer je lege flessen in unieke interieurartikelen