Dit toestelletje zorgt voor een betere zithouding

Een correcte lichaamshouding is van heel groot belang. Maar met onze huidige levensstijl lukt dat niet altijd. Velen werken op een laptop, wat ervoor zorgt dat je onze rug buigen. Dit met nek- en rugproblemen als gevolg. Er worden heel wat oplossingen gelanceerd die ervoor moeten zorgen dat we onze rug mooi rechtop houden. Denk maar aan die slimme bh waar we het onlangs over hadden.

Nu is er ook de Upright Go, een apparaatje dat de gelijknamige Amerikaanse startup Upright onlangs op de markt bracht. Upright Go is een klein toestelletje dat als doel heeft je houding te verbeteren wanneer je op je computer aan het werken bent. Je hoeft hem enkel op je rug te plakken en klaar. De Go zal trillen wanneer je niet in de juiste houding zit. Met de bijhorende app kan je alles tracken.

uprightgo

Bye bye rugproblemen, hello productiviteit

Dit zorgt ervoor dat je tijdig beseft dat je houding niet correct is. Met een correcte houding kan je langer in een goeie positie zitten en zal je ook geen last meer hebben van een pijnlijke rug. Blijkbaar zou de Go er ook voor zorgen dat je productiever bent, je baas zal het dus alleen maar aanmoedigen.

LEES OOK:  Luxe urinoir voorziet je edele delen van een wasbeurt

UPRIGHT-GO-Lifestyle-01

Betrap je je er zelf op dat je houding wel wat bijsturing kan gebruiken? Dan kan je de Upright Go nu bestellen via Kickstarter voor omgerekend 63 euro.

Ontdek Upright Go

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

3 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Behangpapier met power

Zo speel je je oude cassettes af