Deze drie-in-een modulaire tent is de nieuwste kampeermusthave

De perfecte tent vinden voor je kampeervakantie is niet zo makkelijk. De grote exemplaren zijn dan weer te groot voor korte vakanties, de kleine tenten dan weer te klein wanneer je met meerdere mensen kamperen gaat. Daarnaast blijft het niet bij de tent alleen, maar mag je ook nog een slaapzak en luchtmatras meezeulen. We hebben goed nieuws, want nu bestaat er een alles-in-één tent die het kamperen veel aangenamer zal maken.

Rhinowolf-Modular-Super-Tent-002

Rhinowolf heet die slimme tent. Én het is nog eens een modulaire tent ook. Wat wil zeggen dat het de ideale tent is voor 1 persoon, maar dat je ze makkelijk kan linken met andere Rhinowolf tenten om ofwel je eigen tent te vergroten of er een grote tent van te maken. Het leukste aan deze tent is dat er een ingebouwde matras en slaapzak in verwerkt zit, wat ervoor zorgt dat alles compact in één stuk mee op reis kan.

Rhinowolf-Modular-Super-Tent-004

 

Maar dat is niet alles, de tent is ook windproof, waterproof én ongedierte-proof. Je zou denken dat deze alles-in-één tent veel weegt, maar niets is minder waar. De Rhinowolf weegt slechts 2,5 kilo, peanuts dus. Het geheim van dit lichte gewicht zit hem in het design. De structuur van de tent is te vergelijken met een ruggengraat. Er zit namelijk slechts 1 paal in de hele tent, wat het super makkelijk maakt om ze op te zetten.

LEES OOK:  Rooftop trailer park

Rhinowolf kan je nu bestellen via Kickstarter vanaf omgerekend 150 euro. Voor een tent die je zowel in de zomer als in de winter kan gebruiken betaal je 240 euro.

Ontdek Rhinowolf

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze Japanse t-shirt geeft je een grotere boezem

Was je favoriete kledij in minder dan vijf minuten