Blanco muren zijn verleden tijd met deze creatieve drone

Deze drone maakt van elke muur een meesterwerk. Een vrije muur is een blank canvas waarbij de mogelijkheden oneindig zijn. Je kan er een uitdagende kleur aan geven, behangen of bestempelen en decoreren met kunst, foto’s of een spiegel. Stickers met een leuke afbeelding of een quote zijn minder permanent. Helaas is de keuze vaak beperkt en bestaan ze enkel uit standaardmaten.

Creatieve mensen kunnen een muur personaliseren door er hun eigen werk op te zetten. Maar wat met de mensen die geen poging wagen om zelf de hand te leggen aan een tekening op hun muur? Met deze verticale plotter kan iedereen zijn muur personaliseren.

Verticale plotter voor je muur

Drones zijn constant aan het evolueren. Zo zijn er al drones die dienen als waakhond en er zijn al drones die een huis kunnen bouwen. Deze drone heeft een artistieke aanleg. Deze intelligente robot is ontworpen door de Carlo Ratti vereniging. Scribit is een verticale plotter die elke muur kan omtoveren tot een meesterwerk.

Deze plotter is verbonden met het internet zodat je elke denkbare afbeelding en tekst op je muur kan laten printen. Daarnaast kan de plotter de tekst of tekening ook weer uitwissen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en 2 nagels om het apparaat aan touwen te bevestigen. Het apperaat kan door de touwen aan te spannen of te lossen zich verplaatsen. Zo slingert Scribit als een jojo heen en weer over de muur. Scribit werkt op elke ondergrond, van whiteboard over glas tot plaasterwerk. Scribit kan gebruikt worden voor het printen van leuke tekeningen, inspirerende quotes tot menu’s in restaurants.

LEES OOK:  Breng je oude foto's tot leven met Unfade

Wat zou de Scribit op jouw muur mogen tekenen?

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Van plastic afval tot cool design voor de kids

Grown up Play-Doh voor je meubels