Cruisen op je reiskoffer, met Modobag kan het!

Met de Modobag wordt reizen nog leuker. Modobag is een gemotoriseerde valies die dus ook kan dienen als een go-cart. Eerder spotten we al baggage die je overal achtervolgt. Maar dit is toch een stapje verder. In plaats van je zware baggage rond te zuilen, kan je er nu gewoon opspringen en zo de grote luchthavens doorrijden. In de koffer zit namelijk een stuurtje. De Modobag kan mensen vervoeren tot maximum 120 kg en met één oplaadbeurt kan je 10 km rijden aan een snelheid van 13 km per uur.

Baggage met een transportfunctie. Leuk. Maar er is meer: de Modobag heeft plaats voor 32 liter baggage, beschikt over USB toegangen waarmee je twee toestellen kan opladen, heeft een GPS functie.

 

Kickstarter-campaign-images-pockets Modobag-App-ks-images2 dashboard power-button usb handlebars Modobag-App-ks-images-gps2 Modobag-App-ks-images-DASHBOARD2 media_image_six

 

De Modobag bestaat in twee formaten en die kosten nu 999 en 1299 dollar. Modobag kan je momenteel funden op Kickstarter.

 

Wat denken jullie van dit initiatief?

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9c4798708ffb953792198a2ea3bf0b12

Hoe fruit en groenten je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste condoom

diving-18

Prachtige onderwaterwereld in beeld