Een robotarm als personal assistant

Als we aan robotarmen denken, dan denken we vooral aan die gigantische exemplaren die enkel in een groot industrieel bedrijf of in de betere sci-fi film te vinden zijn. Nu is er ook een klein exemplaar beschikbaar die een plekje kan krijgen op iedere bureau of werkplek.

ezgif.com-optimize

De uArm Swift (Pro) van UFactory is een kleine robotarm die tot heel wat handige en creatieve dingen in staat is. Je kan hem met Bluetooth met je apparaten linken. Met de meegeleverde software Blockly kun je de arm eenvoudig en visueel programmeren, zodat hij allerhande klusjes voor je kan uitvoeren. Zo kan de uArm Swift onder meer dingen opheffen en verplaatsen, tekenen, graveren, 3D-printen en schilderen.

laser uarm swift

Deze uArm Swift robotarm werd onlangs gelanceerd op Indiegogo en is een gigantisch success. De grootste reden hiervoor zal het kleine prijsje zijn die aan deze multifunctionele robot vasthangt. Voor 209 dollar (omgerekend 197 euro) haal je de basisversie deze handige tool in huis. Voor 499 dollar (omgerekend 470 euro) heb je de pro versie waarmee je kan lasercutten, 3D printen en zoveel meer.

 

Ontdek de uArm Swift (Pro)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Transformeer je lege flessen in unieke interieurartikelen

Deze douche bedien je met je smartphone