Er is nu ook een slim nachtkastje

Na de slimme salontafel, slimme gordijnen en slimme douche kon ook het slimme nachtkastje niet achterblijven. Curvilux is dat allemaal. Het is een modern, minimalistisch en geconnecteerd nachtkastje met een ruim aanbod aan technologische specificaties. Denk maar aan speakers, Bluetooth verbinding en LED verlichting.

curvilux-smart-nightstand-2

Zo kan je je smartphone connecteren, wat voor heel wat mogelijkheden zorgt. Zo komt dit nachtkastje met een eigen app waar je je wekker kan instellen. De app zal zo je slaapgedrag in kaart brengen en vervolgens met de ingebouwde LED verlichting de zonsopgang simuleren zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Maar daar houdt het niet op. Zo kan je je favoriete muziek streamen naar de speakers, kan je via Bluetooth ook telefoongesprekken voeren en hem al dan niet draadloos opladen.

LEES OOK:  Met OP-VASE maak je een boeket met slechts één bloem

curvilux-smart-nightstand-5

En ook wanneer je midden in de nacht wakker wordt voor een toiletbezoek, dan zullen de onderste lichten automatisch aanschieten wanneer je uit je bed stapt. Handig!

Ook handig is de slimme lade in het nachtkastje. Die kan je enkel met je smartphone openen en sluiten. Zo hou je die bedgeheimen ook mooi voor jezelf. *knipoog*

Ontdek de Curvilux in onderstaande video.

Ontdek Curvilux

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

forest-app

Deze app helpt je afkicken van je smartphone verslaving

temkho 2

Meer hygiëne met deze handdoek met houtskool