Deze Eiffel toren brengt je naar andere hoogtes

*knipoog*

Wie kent de Eiffel toren nu niet? Het monument dat dé stad van de romantiek, Parijs, helemaal kenmerkt. Jaarlijks hebben miljoenen toeristen Parijs en de Eiffel toren op hun lijstje staan. 

Een Franse fabrikant van seksspeeltjes La Tour Est Folle, maakt nu vibrators in de vorm van deze monumentale toren. Zo raak je in de Stad van de Liefde in enkele minuten (knipoog). Deze gekke torens bestaan in silicone, en voor wie het wat meer mag zijn is er ook een gouden versie.

Deze gouden 676 versie bestaat uit echt 18 karaat goud en echte diamanten en beschikt helaas over een prijskaartje waarmee je een Eiffel toren in je tuin kan bouwen. Je moet er namelijk zo’n €250,000 euro voor neertellen. Daarmee wordt deze 676 ook het duurste speeltje ooit. De 676 refereert dan ook naar de 676 witte diamanten. 

Ken je een ware Parijs-fan die wel een grappig cadeau verdient? Dan weet je voortaan wat te kopen. Neem dan wel het goedkoper silicone exemplaar, die kost zo’n 45 euro.

 

 

Ontdek La Tour est Folle

 

(h/t Designtaxi)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

One Comment

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze armstoel beschikt over een ingebouwd dekentje

Deze Eleven kaars bloedt wanneer je hem brandt