Deze elektrische fiets past in je rugzak

Plooifietsen hebben hun nut al veel bewezen. Heel erg handig wanneer je na een auto- of treinrit naar het werk je compacte fiets in enkele seconden kan uiteen klappen om het laatste van je traject op een tweewieler af te leggen. In sommige gevallen zelfs veel sneller én aangenamer dan het openbaar vervoer. Zeker wanneer de temperaturen zich boven de 10 of 20 graden begeven. Het enige nadeel is natuurlijk dat je je op je werk nog even moet opfrissen na al dat trappen. Maar met deze Smacircle S1 is ook dat probleem van de baan.

smacircle-bike-min

Deze Smacircle S1 is een supercompacte elektrische fiets. Zo compact zelfs dat hij perfect in je rugzak past. Bovendien weegt hij maar 7 kg en kan je hem in een handomdraai naar een mini fietsje omtoveren. De S1 heeft een topsnelheid van 20 kilometer per uur en op een volgeladen accu een bereik van 20 kilometer. Thuis of op het werk plug je hem in en is hij in minder dan drie uur weer volledig opgeladen. Handig!

Je kan hem nu bestellen via Indiegogo voor omgerekend 581 euro.

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3D printen met klei

Deze onderwaterdrone ziet eruit als een vis