Er bestaat nu ook LEGO-tape

Je bouwsels kennen geen grenzen meer

We hadden het onlangs nog over het fantastische LEGO house, en vandaag hebben we weer een LEGO innovatie die we heel erg cool vinden. De Nimuno Loops is zoiets waarvan we verwonderd zijn dat het nog niet bestond. Het gaat hier namelijk over flexibele tape met de gekende LEGO nopjes. De onderkant van de tape is zoals gewone tape, die kan je gewoon overal op kleven. En de bovenkant maakt het door zijn LEGO structuur mogelijk om hem vol te hangen met de gekende blokjes.

numino-loops

 

Op die manier zijn er geen grenzen meer aan je LEGO bouwsels, en kan je gewoon je hele huis vol plakken. Of gewoon ander speelgoed pimpen met deze coole tape. De tape bestaat in vele kleuren en kan makkelijk in stukken geknipt worden met een schaar.

Ontdek in onderstaande filmpje de mogelijkheden van deze veelzijdige tape.

 

Numino Loops startte een Indiegogo crowdfunding campagne en haalde intussen het gewenste kapitaal binnen. Je kan nu een setje van twee rollen (2 meter) bestellen voor 11 dollar (10,5 euro). Dan kan je in juli beginnen met plakken en bouwen.

 

Ontdek Nimuno Loops

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Telefoneren zonder luistervinken

Deze slimme sporttas reinigt alles wat er in zit