Er is nu een chat app voor mensen met een bijna lege batterij

Het is een verhaal dat we allemaal wel kennen: je batterij is bijna leeg, maar je bent nog verre van thuis en hebt geen powerbank bij. First world problems! En dan werken die batterijen van iPhone ook niet echt mee, want soms valt hij al aan 20% gewoon uit.

Daarom is het eigenlijk zo gek nog niet dat er eindelijk een ontwikkelaar is die op een grappige manier met je lage batterijpercentage omgaat. Het heet Die With Me en is een chatroom voor mensen die nog maar 5% hebben. Je leest het goed, je kan dus chatten met mensen die in dezelfde situatie zitten: allemaal vreemden met een bijna lege smartphone batterij.

 

De app is ontwikkeld door Dries Depoorter en David Surprenant, twee Belgische ontwikkelaars. De mannen wilden iets van de gelegenheid, de bijna lege batterij, iets leuk en positief maken en vinden het geweldig dat mensen nu met zo’n lage percentage een gesprek kunnen voeren.

Die With Me is sinds 2016 in ontwikkeling, maar nu eindelijk verkrijgbaar voor zowel iOs als Android. En daar we allemaal geregeld met hetzelfde probleem kampen, kan het niet anders dat die chatbox overvol zit.

Downloaden die handel!

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Review | Extra privacy met Squid

Je hond veilig mee op de fiets