Er is nu een Monopoly spel voor valsspelers

Monopoly cheaters edition

We kennen allemaal wel iemand binnen de vriendenkring of familie die niet zo goed tegen zijn of haar verlies kan. Werkelijk alles wordt in het werk gesteld om dan toch maar niet te verliezen, zo ook indien nodig het overtreden van de spelregels. Voor die persoon is er nu dé oplossing: Monopoly Cheaters Edition.
Een onderzoek van de Amerikaanse spel- en speelgoedfabrikant Hasbro toonde aan dat bijna de helft van de spelers ooit heeft proberen vals te spelen tijdens dit wereldbekende bordspel. En als het aan Hasbro ligt mogen we binnenkort allemaal de rebel in onszelf naar boven halen. Met deze nieuwe editie van Monopoly moedigt Hasbro ons zelfs aan om de regels te overtreden. Wil je graag weten wat de top manieren zijn om vals te spelen? Insider lijstte ze hier op.
Het doel van het spel is hetzelfde als de klassieke Monopoly: de winnaar is degene met het meeste geld. Echter, in de nieuwe editie, wordt kwaad opzet beloond! Spelers krijgen namelijk een extra vergoeding indien zij onopgemerkt valsspelen. Zo word je beloond als je teveel geld ‘steelt’, vals speelt met het aantal stappen dat je zet of wanneer je het stiekem nalaat om de huur te betalen.
Om het helemaal af te maken werd er nog een aantal cheatkaarten aan het spel toegevoegd. Vijf van deze kaarten liggen voortdurend in het midden van het bordspel. Hier staan opdrachten op die elke speler ieder moment kan proberen te volbrengen. Dit zijn opdrachten die bestemd zijn voor de echte cheaters onder ons. Om enkele voorbeelden te geven van dergelijke opdrachten: ontvang de huur van iemand anders eigendom of geef iemand minder geld dan dat je diegene verschuldigd bent en steel geld van de bank. Echter moet je, net zoals echte oplichters en dieven, ook voorkomen dat je betrapt wordt. Indien iemand je door heeft, hangen daar ook hevige sancties aan verbonden.
Ken je zo’n cheater? Dan weet je wat je bij een volgende verjaardag cadeau kan doen. Het spel wordt in de herfst gelanceerd, het wordt dus nog even wachten.

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze gezonde Coca Cola verlaagt je cholesterol en gaat vetopname tegen!

Duurzaam surfen kan voortaan in dit drijvend zwembad