Een expresso machine voor onderweg

Voortaan hoef je je niet langer te beperken tot je eigen coole koffiemachine die zelf de boontjes maalt en lekker kopje koffie bereidt. Ook de barista-fans hoeven onderweg niet langer te stoppen in een fancy koffiehuis voor een lekker kopje koffie. Waarom maak je die heerlijke expresso niet gewoon on the go, met een mobiele expressomachine? Jawel, autofabrikant Volkswagen ontwikkelde een cool mobiel exemplaar die je auto of werkplek in een waar koffiemoment transformeert. Cool!

volkswagen-espressomachine

Een koffietoestel in je auto, hoe werkt dat dan precies? Wel, het enige wat je moet hebben is een bekerhouder, wat eigenlijk standaard wel in een auto zit. En hij ziet er gewoon ook echt wel cool uit, een leuk gadget voor de koffiefans.

Klinkt allemaal erg fancy, maar goed nieuws, het komt wel voor een relatief zacht prijsje. De expressomachine kost 199 euro en je krijgt er nog tal van accessoires bij zoals twee kopjes, een opbergtas en reinigingsdoek. En met de 25 expresso pads in het pakket kom je ook wel even verder.

 

Koop hem hier

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Samen kamperen met deze slaapzak voor je hond.

De nieuwste hype in koffieland is koffie uit een hoorntje