Met deze fiets cruise je met twee door de stad

Een cool staaltje design is deze REVO fiets van Tamás Túri. Het eerste opmerkelijke aan de fiets is dat er eigenlijk geen apart zadel is. Het zadel zit ingewerkt in het frame, wat er op het eerste zicht toch wel bijzonder uit ziet. Het coole aan deze fiets is de manier waarop de fiets samen gestoken is.

revo2

Het frame bestaat namelijk uit twee houten delen die wanneer ze ze samen steekt, de achterkant van de fiets breder is dan de voorkant. Dit zou dan weer zorgen voor een verhoogde duurzaamheid. Hout is bovendien veel flexibeler dan staal of aluminium, wat resulteert in een comfortabel gevoel wanneer je over beton aan het fietsen bent.

revo

Het coolste is uiteraard het lange zadel. Want zo krijg je het motorgevoel en kan er met gemak iemand achterop, zonder het ongemak van een bagagedrager. Wij vinden het er alvast erg cool uitzien.

Helaas is de REVO een concept en nog niet te koop. Lijkt ons wel heel cool om ermee door steden als Amsterdam of Barcelona te cruisen.

 

Ontdek Revo

(h/t DesignBoom)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Rijden we binnenkort met autobanden waar geen lucht in zit?

Deze Japanse t-shirt geeft je een grotere boezem