De ultieme lunchbox

Het New Yorkse Fittbo ontwikkelde de ultieme lunchbox, een fancy brooddoos die het mogelijk maakt om alles bij de hand te hebben voor een gezonde lunch en enkele tussendoortjes. Niets speciaal zou je denken, maar toch beschikt deze Fittbo over enkele coole opties die je bij de standaard lunchbox niet zal hebben.

fittbo2

Het eerste grote voordeel aan deze box is het design. Z’n strakke look maakt hem een hip hebbeding. Maar hij is ook erg dun, waardoor hij makkelijk in je tas past en je hem zo overal kan meenemen.

Ook wat de praktische kant betreft, scoort hij op een aantal punten. Zo is hij lekvrij en hoef je dus geen angst te hebben dat de dressing van je slaatje in je tas zou belanden. Daarnaast houdt de thermo-geïsoleerde schaal alles mooi fris. Die schaal kan je ook makkelijk in de microgolf oven en vaatwas steken. Naast je lunch kan je ook bestek en enkele tussendoortjes zoals fruit en noten in de Fittbo kwijt. Alles voor een gezonde dag, waar je ook bent.

LEES OOK:  Een gepersonaliseerd ontbijt met de Pancakebot 3D food printer

Fittbo brengt ook nog een app op de markt met tips en recepten voor een gezonde levensstijl.

fittbo 3

Voor omgerekend 35 euro kan je nu een exemplaar reserveren via Kickstarter. Dan wordt het wel nog even wachten voor je hem in huis hebt, verzending is voorzien voor november 2017.

Ontdek Fittbo

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

teodoor218-970x647-c

Het kleinste slimme slot ter wereld

gravity deken

Dit deken doet stress en angst verdwijnen terwijl je slaapt