Fop je vrienden en familie met de meest absurde Kerstcadeaus

Niet echt natuurlijk, maar wel voor even.

We zijn december, en dan wordt het naampjes trekken om je eigen ‘Secret Santa’ te ontdekken. Of je koopt gewoon een cadeautje voor elk familielid. Nu, het gepaste cadeau vinden is altijd wel een huzarenstukje. Want je wil niet te cliché zijn, maar je wil ook geen cadeau kopen dat die persoon al heeft. Het is dan ook altijd bang afwachten wanneer je je cadeau afgeeft en je let op de reactie van diegene die je cadeautje ontvangt. De mensen van Pranko kwamen met iets super grappig om dit moment nog leuker te maken. Het gaat hier om fopverpakking waar je je echte cadeau in verstopt.

 

Deze geschenkdozen zijn grappig, hilarisch en verschrikkelijk. Maar ook angstig plausibele producten, die gelukkig niet echt bestaan. De fotografie, typografie en lay-out van deze verpakkingen zijn dan ook perfect gekozen. Ze lijken op die foute producten die je ziet op die tv-infomercials. Hieronder een aantal opties van op hun webshop. 

 

 

De foute verpakkingen kosten 7 dollar per stuk, en bij Pranko hebben ze echt heel wat opties. Die gekke tante kan je een automatische deegrol cadeau doen en die zotte oom dan weer iets handig om na een toiletbeurt zonder toiletpapier net zoals in een carwash alles schoon te maken. Wij zijn alvast benieuwd naar de reacties bij het openen van dergelijke cadeaus. 

LEES OOK:  Een drone, action camera en bewakingscamera in één

Ontdek ze hier

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze 3D-printer werkt met klei

Deze drone brengt je naar je bestemming