Getest! Domo My Express

Even geleden hadden we het al eens over dit slimme en multifunctionele toestel. En nu, na enkele maanden testen en allerhande lekkere dingen bereiden, hebben we eindelijk een review voor jullie klaar van deze Domo My Express.

Voor wie de Domo My Express nog niet kent, hier een korte beschrijving. Het is een nieuw keukentoestel bestaande uit twee warmte-elementen. Je kan er heel wat lekkers in bereiden, van pizza tot pannenkoeken tot een omelet. Ook nachos met kaas voor een lekkere apero heb je er in geen tijd in gemaakt. Het grote voordeel is dat je met één toestel heel wat verschillende dingen kan maken.

domo 4 domo 3 domo 2

Getest!

We kregen de Domo My Express even geleden ook op onze redactie toegestuurd. Liefde gaat door de maag, vandaar dat de My Express snel ook heel wat harten kon winnen. Bij het openen van de verpakking waren we verrast dat het toestel toch nog groot is. Je kan er dus makkelijk een pizza of omelet in bereiden waar je met 2 mensen van kan eten. Je krijgt er een gids bij met enkele recepten en ook wat aanbevelingen naar duurtijd van het bakken of grillen. Heel erg handig! Ook handig om te weten wat je naast pizza en pannenkoeken allemaal kan maken. Wat de gerechten betreft, hebben we heel wat dingen getest. We maakten van de Domo My Express een oventje waarin we snel een diepvriespizza in bereiden. Dit gaat echt super makkelijk. Ook een omelet met spek en groenten was een succes. Toen we een dikkere verse pizza (van de lokale beenhouwer) erin staken, merkten we op dat de My Express iets te hevig was. Uiteindelijk was een echte heteluchtoven hier een betere oplossing. Dat is dan ook ons enig minpuntje, dat er geen knop is waarmee je de intensiteit of temperatuur wat kan bijregelen. Het feit dat de twee warmte-elementen snel schoongemaakt zijn, is dan wel weer een belangrijk voordeel. Kortom, leuk en multifunctioneel toestel voor de snelle hap.

LEES OOK:  Deze ballonnen kan je gewoon opeten!

De My Express is een aanrader voor mensen die graag allerhande dingen willen bereiden, maar niet hun hele keuken willen volplaatsen met tal van keukentoestellen. Ook voor studenten en starters kan de My Express van Domo een super aanwinst zijn. Snel en makkelijk een volwaardige gezonde of minder gezonde maaltijd, en weinig afwas nadien. Meer moeten we niet hebben.

 

Ontdek de Domo My Express

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze boekenkast is een ode aan de Rubiks kubus

Deze armstoel beschikt over een ingebouwd dekentje