De coolste cadeaus voor de fietser

Hou je zelf van fietsen of ken je iemand die dagelijks naar het werk fietst of die er in het weekend op uit trekt met de fiets? Dan is deze giftguide zeker iets voor jou. Allemaal coole innovaties die het de fietser makkelijker moeten maken. Vorige week deelden we al een giftguide met gadgets, die kan je hier ontdekken.

 

Revolight

Revolight is een innovatieve manier om als fietser ‘s avonds toch goed zichtbaar te zijn op de weg. Het systeem zorgt ervoor dat je 360 graden zichtbaar bent. Het achterlicht dient ook als remlicht zodat anderen zien wanneer je aan het vertragen bent. Je kan Revolight kopen vanaf 158 dollar via Amazon.

revolights

Koop Revolight

 

Knog Oi

De fietsbel die er niet uitziet als een fietsbel, dat is de Oi van Knog. Deze coole bel bestaat in twee maten en meerdere kleuren en kost 19,99 euro. Zo zouden alle fietsbellen eruit moeten zien, denken we dan!

oi-bike-bells-2

Koop Knog Oi

Litelok

Een superlicht fietsslot dat daarnaast ook superveilig is? Dat is Litelok. Dit slot weegt ongeveer evenveel als een fles wijn, je neemt hem dus makkelijk overal mee. En toch hoef je niet onder te doen wat veiligheid betreft. Litelok kan tot 5 minuten allerhande aanvallen van slijpschijven en kniptangen ondergaan zonder kapot te gaan. Litelok is nu te koop voor zo’n 85 Pound (=101 euro).

LEES OOK:  Bye bye verbrande toast

litelok-6

Koop Litelok

Skunklock

Een slot dat dieven zo onwel maakt dat ze moeten overgeven, dat is Skunklock. Momenteel nog verkrijgbaar via Indiegogo waar het slot al bijna 300% van zijn funding binnen gehaald heeft. Je kan hem nu nog bestellen voor 119 dollar.

skunklock

Koop Skunklock

CTRL One bril

Deze bril beschikt over een vizier dat razendsnel van kleur kan veranderen. Een musthave voor fietsers dus, want wanneer je aan hoge snelheden door tunnes of bossen fiets, kan je je zonnebril moeilijk afzetten. We hebben hem uitvoerig getest, onze review lees je hier.

ctrl-one

Koop CTRL one

 

Nexo & Ever tires

Deze staan heel hoog op ons verlanglijstje: fietsbanden zonder lucht die je toch de ervaring geven alsof je met normale banden zou rijden. Nooit nog een platte band! Een bijkomend voordeel van deze banden is de duurzaamheid en de lagere jaarlijkse kosten. Lees er hier alles over.

flat-free-bicycle-tires

Ontdek Nexus en Ever Tires

Parkis

Met Parkis bij je thuis heb je een slim parkeersysteem voor je fietsen. Parkis is een makkelijke lift waar je je fietsen in klikt en die vervolgens je fiets verticaal ophangt. Parkis is nu te bestellen via Indiegogo vanaf 254 dollar.

parkis

Koop Parkis

 

Bike Finder

De bike finder ziet eruit als een gewoon achterlicht van je fiets. Maar daar blijft het niet bij. Onder zijn camouflage beschikt de Bike Finder over een ingenieus bewegingsalarm. Alles werkt met een ingebouwde pre-paid kaart. Eens je fiets onverwacht verdwijnt, krijg je onmiddellijk een smsje. En met de locatie-functie kan je je fiets makkelijk terug vinden. Er is ook een SOS knop die bij een panne een berichtje zal sturen naar mensen die je zelf voordien ingesteld hebt.

LEES OOK:  Dit slimme whiteboard beschikt over een eigen robotpen

bike-finder-paj-1

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Juno is de eerste slimme make-up spiegel

Everything Wireless met Parrot Zik 3 | review