Haal een digitaal mechanisch bord in huis.

We hadden eerst de lightboxen waar je lettertjes kon insteken en dan oplichten, een leuk item voor in je interieur. Daarna kwamen die vintage letterborden, zwarte borden met allemaal inkepingen waar je dan ook lettertjes in kan bevestigen. We gaan nu nog een stapje verder met het Vestaboard.

 

Een digitaal mechanisch bord in je woning

Het Vestaboard ziet er uit als een mini versie van die typische aankondigingsborden of zogenaamde “split-flap”-borden je vroeger in het treinstation of op de luchthaven zag. Je weet wel, waar ze allemaal lijntjes hebben per bestemming, de vertrektijden en waar je moet inchecken of boarden. Wel, zo’n bord kan je nu dus bij je thuis hebben. Je kan het gebruiken zoals die lightboxen of letterborden en er een mantra of coole spreuk insteken. Maar het leuke aan het Vestaboard is dat hij gelinkt is met je telefoon via een app. Zo kan je hem dus ook gebruiken om berichtjes na te laten. Je kan er zelfs updates van Twitter, Slack en je kalender op laten zetten. Cool! Er bestaat zelfs een integratie met Alexa en Google. Wanneer je vraagt aan Alexa “toon me de agenda van vandaag”, dan zal je agenda van die dag op het bord verschijnen. Geen inspiratie? Dan kan je ook abonneren voor de eigen Vestaboard content en krijg je elke dag een quote van de dag of een songtekst van de Beatles op je bord. 

LEES OOK:  Hasselblad H6D, een camera van 29.000 euro

 

De Vestaboard is 94 op 52 cm  groot en 8 cm diep en weegt 13 kg. Je kan hem nu pre-orderen met 40% korting voor omgerekend zo’n 1514 euro. 

 

Ontdek Vestaboard

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eet vellig met deze sensor voor voedselallergieën

Review | Extra privacy met Squid