Haal een slimme tuin in je woonkamer

Heel wat innovaties brengen wat groen in huis, en dat op een supercoole manier. Denk maar aan de zwevende bonsaibomen en kamerplanten, maar ook aan die slimme moestuintjes of beter moesmeubels waar we het al eerder over hadden.

LeGrow-plantsystem-8-810x456

Vandaag brengen we gewoon de tuin naar binnen. Want met deze modulaire plantenbak kan zelfs iemand zonder groene vingers een collectie mooie plantjes in huis halen en ze op de juiste manier verzorgen. Nu, verzorgen is niet het juiste woord, aangezien LeGrow eigenlijk al het werk doet en jij enkel naar je mooie indoor tuin hoeft te kijken.

LEGO voor je planten

Het systeem doet ons denken aan LEGO. De verschillende plantenbakjes uit verschillende formaten moet je net als LEGO-blokjes met elkaar verbinden. Daarnaast moet je nog een module die waterhuishouding voor z’n rekening neemt en een module die voor de juiste belichting zorgt in het systeem integreren. Klaar!

LEES OOK:  Zo zien een badeendje en ballonhond er vanbinnen uit

LeGrow-plantsystem-7-810x456

 

In feite heb je dus geen direct zonlicht meer nodig om toch mooie bloemen en planten in je woning of kantoor te laten groeien. Het bijvullen van het waterreservoir is ook maar eens in de zoveel tijd nodig. Je kan hem nu via Kickstarter voor omgerekend 120 euro bestellen. Voor dat geld krijg je een complete kit in huis.

 

(h/t DesignMilk)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

paprwatch

Je volgende horloge is gemaakt van papier

Echo_Look__Closet_Shelf.0

Deze nieuwe camera van Amazon helpt je met het kiezen van de juiste outfit