Met deze helm blokkeer je alle kantoorgeluiden

Wanneer het er wat te luid aan zou toegaan op de werkvloer, dan zijn er heel wat mogelijkheden om het rustig te maken. Zo kan je je afzonderen, oordopjes gebruiken of luisteren naar wat muziek met een noise cancelling headphone. De designers van het Hochu rayu design bureau ontwikkelden wel een heel aparte manier om je te wapenen tegen werkvloergeluiden.

 

helmfon2

 

Het heet Helmfon, en het ziet er effectief ook uit als een soort helm die je op je hoofd moet plaatsen. De helm zal vervolgens alle omgevingsgeluiden wegfilteren zodat je je helemaal kan concentreren. De buitenkant van Helmfon bestaat uit harde glasvezel, de binnenkant uit zachte stof en schuim.

Klinkt allemaal wat simpel, maar toch heeft deze kantoorhelm meer in zijn mars. Zo beschikt hij over een systeembord, een microfoon en ingebouwde speakers zodat gebruikers naar muziek kunnen luisteren of kunnen skypen.

Kan jij zo’n helm wel gebruiken?

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem je de trap of de (fiets)lift?

Deze smartwatch hoef je nooit op te laden