Het meest exclusieve hondenhok ter wereld

Een leuke eigen plek voor je liefste viervoeter is een must. Als dat nu een mandje in huis is, of een cool hok in de tuin, of de hond neemt gewoon een deel van je zetel in.. Elk baasje heeft zo wel zijn voorkeur. Eerder deelden wel deze supercoole trailers voor honden, maar wat we vandaag in petto hebben gaat toch een serieus stapje verder.

En met stapje verder bedoelen we eigenlijk een absurd luxueus hondenhok. De Dog Manors heten ze, en eigenlijk zien ze er uit als ware mini huizen die ook echt op architectuur gebaseerd zijn. Ze zijn helemaal handgemaakt en bestaan uit meer dan 3000 onderdelen.

luxehondenhok2

Het slimste hondenhok

Initiatiefnemer van deze overdadige luxe voor je liefste viervoeter is Hecate Verona. Hij zorgde er dan ook voor dat deze “hondenhuizen” ook erg slim zijn. Geïntegreerde systemen voor temperatuur, licht, entertainmentsystemen en geautomatiseerde voer- en wateruitgifte zorgen er voor dat alles altijd op rolletjes gaat voor je favoriete viervoeter en hij dus alles (lees: meer) heeft dan hij nodig heeft. Herinneren jullie nog Petchatz, waarmee je kan facetimen met je hond of kat? Wel, dergelijk systeem zit hier ook ingebouwd.

luxe-hondenhok

Hoogwaardige materialen

De materialen die je ziet in de foto’s zijn dan ook echt the real thing: echt marmer, eikenhouten vloeren en de technologie die er in zit is van de beste kwaliteit. Zo werd ook de indeling helemaal vanuit het oog van de bewoner gemaakt. Een aparte lounge en slaapkamer, ramen op ooghoogte van de hond en het huisje zou ook aanmoedigen dat je hond meer buiten zal rondlopen.

LEES OOK:  Haal de maan in huis

hecateveronadogmanor

Een bijhorend prijskaartje

De Dog Manors bestaan in vier standaard modellen: de Colonial Villa Grand, de Roman Imperial Mansion, de Spanish Palacio en de Colonial Villa. Maar voor diegenen die graag een mini versie van hun eigen huis willen of iets helemaal anders in gedachten hebben is er de de mogelijkheid om een hondenhok-deluxe op maat te maken. Prijzen starten aan 40000 euro en gaan tot 200000 euro voor een op maat gemaakt “hok”.

Het is een beetje gek, heel gek eigenlijk. Wij vinden het vooral leuk om naar te kijken en te delen. Wie weet doet een handige lezer inspiratie op om zelf een betaalbare versie van deze hondenhokken in mekaar te timmeren. Maar ja, voor alles is een markt en een koper.

Ontdek Dog Manors

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Met deze uitvinding lopen we binnenkort veilig op blote voeten

Stap in een wolk van een douche