De holographic print is weer helemaal terug! Zo implementeer je hem in je interieur!

Deze 3-dimentionele jaren 80 print holographic, met metallic en glinsterende pastelkleuren neemt de fashion en designwereld over. De runway van Maison Margiela, couture 2018 lichtte op door reflecterende stoffen met holographic prints verwerkt in lange rain coats. De prisma stoel van Elise Luttik heeft alle kleuren van het spectrum dankzij dichroïsche folie die het een holografisch effect geeft. Haarstylistes worden hierdoor geïnspireerd en kleuren lokken in metallic en zachte pastelkleuren om een holografisch effect te creëren.

De wereld gaat steeds sneller o.a. door de technologische vooruitgang. Dit bied nieuwe mogelijkheden tot innovatie in design, architectuur en ook artificial intelligence, (A.I.). Voor veel designers geeft holografische print de staat van deze snelle wereld weer en inspireert het hen in hun ontwerpen. Zo werd Oombrella gecreëerd, een slimme paraplu. Deze paraplu is verbonden met een app die je op de hoogte houdt van het weer en je eraan herinnert om je paraplu mee te nemen wanneer het gaat regenen. Hoe kan je deze 3D print nu verwerken in je interieur?

Kleur je interieur met alle kleuren van het spectrum

Fast design en fashion zal deze trend oppikken en al gauw zal je leuke en betaalbare decoraties vinden met deze kleurrijke print. Wil je er als eerst bij zijn dan zijn deze witte keramische vazen en het servies van &Klevering Amsterdam iets voor jou. Ze hebben een subtiele holografische afwerking en zijn te koop vanaf €18 tot €40. Naast decoratie of textiel met holografische afwerking kan je deze feeling ook in je interieur verwerken met een likje verf.

LEES OOK:  Wat als Disney en Coca Cola zouden samenwerken?

Electric trend is een online interieur, design en lifestyle trendmagazine die vier interieur designtrends van 2018 vrijgaf. Wonder is één van de trends waar holografie en terrazzo een grote rol in spelen. Dit met een eigen kleurenschema dat een futuristische en optimistische ondertoon weerspiegelt. Deze kleuren zullen in 2018 terug te vinden zijn als een lik verf op de muur of als kleur van designobjecten. Pantone riep zo ultraviolet uit als de kleur van 2018.

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze tafel transformeert in enkele seconden in een rek.

Batibouw 2018: Dit moet je zien