Na de hover board is er nu Halo Board

Vorig jaar stond de wereld in rep en roer met de komst van de hover boards. Kinderen en hun ouders stonden allemaal in de rij om maar zo’n exemplaar te kunnen inslaan en rond te rijden op een een elektrisch board. Dit jaar is er de Halo Board.

haloboard

Dit coole board is ideaal voor kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar een alternatieve manier van transportatie. Het enige wat je moet doen om met de Halo Board te rijden is erop stappen en gaan. Halo Board zal de de bestuurder voortsturen op een wiel van 8 inch groot die zich centraal in het board bevindt. Deze nieuwe manier van jezelf transporteren werkt door middel van de Halo Balancing Technology. Met dit board kan je snelheden behalen van wel 20 km per uur en bergop rijden (maximum 18 graden). Om het helemaal af te maken zitten er onderin LED lichtjes verwerkt die de ondergrond doen oplichten wanneer je aan het boarden bent. Met de ingewerkte Bluetooth verbinding kan je ook wat muziek afspelen. Hoelang duurt al deze fun denken we dan? In Halo Board zit een gecertificeerde Samsung lithium ion batterij waarmee je 2 uur kan rondrijden. De batterij opladen duurt een uur.

LEES OOK:  Maak foto's met je pols

Misschien een leuk idee voor het eindejaar? Prijzen starten aan 700 dollar.

Ontdek Halo Board

 

haloboard-electric-skateboard haloboard halo-board-3

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een puzzel zonder begin of eind

Teken met zonlicht