Deze Japanse toiletbril maakt van elke toiletbeurt een feest

In Azië, en meerbepaald in Japan, is men verzot op luxueuze toiletten met allerhande technische snufjes. Denk vooral aan een verwarmde toiletbril en waterstralen die jou en het toilet schoonhouden. Hier in onze lage landen zagen we zo’n tien jaar geleden van die toiletten met zelfreinigende brillen opkomen, maar die zijn intussen ook alweer ingeruild voor een standaard exemplaar. 

De op Kickstarter gelanceerde Slim TWO wil die technologische snufjes nu in elk klein kamertje integreren. Deze Slim TWO is een betaalbare toiletbril die je op eenvoudige wijze op je huidige toilet plaatst, zonder dat je je hele toilet moet veranderen. 

We hadden het al over een verwarmde toiletbril, maar dat is niet alles. Zo krijg je onder meer ook een ingebouwd nachtlampje, warme waterstralen die je achterste schoonspuiten, een afstandsbediening, een massagestand, … Nu, wil je van dit alles genieten in je eigen toilet? Dan heb je wel een stopcontact nodig. Verder zou je loodgieter hem makkelijk kunnen installeren op de huidige water- en afvoerleidingen.

De Slim TWO is te reserveren via Kickstarter, prijzen starten vanaf 141 euro.

Ontdek Slim TWO

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit grasperk is een zelfreinigend toilet voor je hond

Met deze grote kartonnen Lego stenen maak je de mooiste creaties