Je volgende horloge is gemaakt van papier

Het Berlijnse Paprcuts creëert al jaren dingen van papier. Zo maakten ze al portefeuilles, make-up tasjes, pennenzakken, … stuk voor stuk uit papier. Niet zomaar papier, het gaat hier om speciaal papier dat niet week of kapot te krijgen is. Dat papier heet Tyvek, en jawel, ook festivalbandjes worden hiervan gemaakt.  Hun nieuwste lancering is een papieren horloge. Deze Papr Watches zien er dus niet alleen cool uit, ze kunnen overal tegen. Dat betekent dat de Papr Watch gewoon mee onder de douche kan, niet af hoeft als je gaat zwemmen en ook een ongelukje in de wasmachine zal overleven.

paprwatch3

Smart watch?

Helaas! Een slim horloge uit papier, dat was echt te gek geweest. De Papr Watch doet niks meer dan de tijd laten zien op een ouderwetse LCD-display.  Wel leuk is dat je gelijk wat kan drukken op je horloge aangezien het om papier gaat. Het bedrijf laat mensen kiezen uit 100 verschillende designs, dus helaas kan je je eigen design niet insturen. Wie weet wordt dat later wel mogelijk?

LEES OOK:  Deze slimme bh helpt je omgaan met stress

Maar hoe maak je dit papieren geval vast rond je pols? De sluiting van de Papr Watch is gemaakt met magneten, zodat het makkelijk is om ‘m om en af te doen. Die sluiting komt in verschillende maten, zodat het om elke pols past. Extra leuk is dat je nooit zal voelen dat je een horloge aanhebt, daar de combinatie van papier en de magneten toch heel erg licht blijft.

paprwatch 2

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

elk app

Munteenheden vergelijken was nog nooit zo makkelijk

LeGrow-plantsystem-11

Haal een slimme tuin in je woonkamer