Je volgende telefoon is een banaan

Én je kan er gorilla’s mee helpen

Hoera! Eindelijk kan het! Je kan nu je vrienden en familie bellen met een BANAAN! Ja inderdaad, de Banana Phone is een feit. Het is een coole telefoon die er helemaal uitziet als een banaan. No worries, het is niet de bedoeling dat je je iOs of Android toestel in de kast moet opbergen of verkopen op sites zoals Marktplaats of 2dehands. Je moet nog steeds connectie maken via Bluetooth met je telefoon. Erna kan je de Banana Phone gebruiken als handset om je telefoontjes te voeren.

bananaphone

In de telefoon zit een oplaadbare lithium batterij met micro USB. De Banana Phone gaat 70 uur mee zonder opladen, daarmee kan je ook 10 uur bellen. Alle materialen die gebruikt werden voor de telefoon zijn conflictvrij, wat dan weer helemaal ethisch verantwoord is. Het plastic dat gebruikt werd in de telefoon is gerecycleerd, wat het ook een ecologisch initiatief maakt. En doordat je deze banaan gebruikt in plaats van je smartphone, zal je ook minder in contact komen met electromagnetische radiatie. Alleen maar goeie dingen dus.

LEES OOK:  Met Foldio360 is 3D fotografie nu voor iedereen beschikbaar

Help gorilla’s

Met het initiatief willen de makers van deze Banana Phone mensen aanzetten om meer te praten, meer te lachen, maar vooral bedreigde berggorilla’s te helpen. 1% van alle verkopen van deze telefoon gaat direct naar hun partnerorganisatie die zich inzet voor deze zoogdieren, Gearing Up 4 Gorillas. Je kan ze nu steunen via hun Indiegogo campagne waar je voor omgerekend 36 euro eentje kan bestellen.

 

Ontdek Banana Phone

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

japan-luxe-trein-1

Boek een ritje in de superdeluxe slaaptrein in Japan

Flavor Paper + UM Project// CONDUCT// Conductive Wallpaper// 2017// © Francis Dzikowski/OTTO

Behangpapier met power