Kaders ophangen zonder al het gedoe

We houden wel van een kadertje of een leuk kunstwerk in ons interieur. Maar bij het ophangen van een schilderij of een fotokader, daar komt heel wat bij kijken. Enerzijds moet je al een hamer en spijkers bovenhalen. Een tekort aan ervaring kan nog wel eens voor een pijnlijke vinger (of duim) zorgen. En dat is nog niet alles. Je moet dan nog op precies de juiste plaats een spijker in de muur slaan en proberen dat kader mooi waterpas op je muur te krijgen. Maar nu is er een makkelijke tool waarmee je die hamer en spijkers mooi in de gereedschapskist kan laten zitten. De Absolut Hangsmart maakt fotokaders én schilderijen ophangen piece-of-cake!

LEES OOK:  Je smartphone volledig krasvrij

hangsmart gif

 

Schilderijen recht hangen was nog nooit zo makkelijk

Dit systeem kan je makkelijk met de bijgeleverde plakband of vijzen aan de muur hangen. Dan hang je je kader aan de haak aan het systeem. Dat zorgt ervoor dat je kunstwerk sowieso recht zal hangen. En geen paniek wanneer je schilderij toch nog fout zou hangen, want met de Absolut Hangsmart kan je je kader nog 15 tot 20 centimeter horizontaal en verticaal bijstellen. Handig!

 

hangsmart 2

 

De Hangsmart is nu te bestellen op Kickstarter, waar je voor 22 euro een exemplaar kunt reserveren. Wanneer je je hele muur wil volhangen, zal dat wel wat duurder uitkomen dan een pakje spijkers. Maar ja, met gemak komt altijd een prijs.

LEES OOK:  Deze slimme voerbak voorziet je kat een maand van eten en drinken

 

Ontdek Absolut Hangsmart

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

gravity deken

Dit deken doet stress en angst verdwijnen terwijl je slaapt

japan-luxe-trein-1

Boek een ritje in de superdeluxe slaaptrein in Japan