Een kampvuur zonder rook

Niets gezelliger om ‘s avonds rond een kampvuur te chillen. Met de BioLite FirePit wordt deze ervaring nóg leuker. Het bedrijf ontwikkelde namelijk een rookvrije vuurput waar je ook wat eten op kan grillen en je telefoon aan kan opladen. Vooral dat eerste dan, die rook, kan wel nogal eens een spelbreker zijn. De ingenieurs implementeerden een aantal innovatieve designelementen, zoals een luchttoevoer die door een batterij wordt aangedreven. Zo komt er meer zuurstof direct bij de vlammen, wat dan weer het brandproces optimaliseert. En dat zorgt dan weer voor minder rook en een warmer vuur dat minder brandstof nodig heeft. 

biolite-firepit-2

Deze BioLite FirePit beschikt ook over een grillrooster waar je ook een lekkere bbq op kan bereiden. De oplaadbare batterij die voor de zuurstoftoevoer zorgt, kan je ook gebruiken om je gadgets op te laden. De bijgeleverde hoes heeft ingebouwde zonnepanelen die de batterij kunnen opladen. 

 biolite-firepit-3

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze heuptas geeft je een bierbuikje

Deze mini fietspomp blaast je banden op in 40 seconden